סגירת החשבון ב-Cloud Customer Care

קל לארגן דפים בעזרת אוספים אפשר לשמור ולסווג תוכן על סמך ההעדפות שלך.

כאן מוסבר איך מבטלים את החשבון ב-Cloud Customer Care בהתאם לחבילת שירות התמיכה.

אם אתם רוצים לדעת איך סוגרים חשבון לחיוב ב-Cloud או מוחקים משאבים שקשורים אליו, קראו את המאמר איך מוחקים משאבים ב-Google Cloud.

אם יש לכם חבילת שירות תמיכה ישנה ואתם מעדיפים לעבור לחבילת שירות עדכנית יותר, היעזרו במדריכים הבאים:

ביטול חשבון ב-Customer Care

הדרך שבה מבטלים את החשבון ב-Customer Care משתנה בהתאם לארגון או לסוג החשבון לחיוב ב-Cloud.

אם החשבון לחיוב ב-Cloud מחויב לפי חשבוניות, כדי לבטל את החשבון ב-Cloud Customer Care צריך לשלוח בקשת תמיכה ולבקש לבטל את החשבון. אם יש לכם איש קשר בצוות של Google Cloud, תצטרכו גם להודיע לו על הביטול.

אם אתם לא משתמשים בחשבון לחיוב ב-Cloud שמחויב לפי חשבוניות, הדרך שבה סוגרים את החשבון ב-Cloud Customer Care תלויה בסוג חבילת השירות שקניתם:

תמיכה מבוססת תפקיד

אם חבילת השירות שלכם היא 'תמיכה מבוססת תפקיד', תוכלו לבטל אותה ישירות מ-Cloud Console: פשוט משנים כל משתמש עם תפקיד בתשלום ל-Basic – תפקיד ללא תשלום ולקריאה בלבד. אותם משתמשים לא יוכלו להיעזר יותר בתמיכה הטכנית, אבל עדיין תצטרכו לשלם על כל החיובים הקשורים להתחייבות ל-30 ימים לפחות לכל תפקיד.

משתמשים עם תפקיד Basic לא יוכלו ליצור יותר בקשות לתמיכה טכנית. כמו תמיד, כל משתמש יוכל להמשיך להיעזר בתמיכה לחיוב ב-Cloud ובמשאבים לעזרה עצמית, ללא תשלום.

Enterprise

כדי לבטל את חבילת השירות 'תמיכת Enterprise' צריך לפנות למחלקת המכירות.

תמיכה ברמות Silver או Gold

אם חבילת השירות שלכם היא תמיכה ברמות Silver או Gold ואתם משלמים בכרטיס אשראי או בכרטיס חיוב מיידי, תוכלו לבטל את החשבון ב-Customer Care ישירות מ-Cloud Console. פשוט משדרגים לאחור את חבילת שירות התמיכה לחבילת Basic – חבילה ללא תשלום ולקריאה בלבד.

אם אתם מחויבים על התמיכה ברמות Silver או Gold לפי חשבוניות, תצטרכו לשלוח בקשת תמיכה באמצעות Google Cloud Console ולבקש לבטל את החשבון. אם יש לכם איש קשר בצוות של Google Cloud, תצטרכו גם להודיע לו על הביטול.

Platinum

כדי לבטל את חבילת השירות 'תמיכת Platinum' צריך לפנות למחלקת המכירות.

Premium

כדי לבטל את חבילת השירות 'תמיכת Premium' צריך לפנות למחלקת המכירות.

Standard או Enhanced

אם חבילת השירות שלכם היא 'תמיכת Standard' או 'תמיכת Enhanced', תוכלו לבטל אותה מתי שתרצו ישירות מ-Cloud Console. אם תבטלו את חבילת השירות 'תמיכת Standard' או 'תמיכת Enhanced', בסוף החודש החשבון שלכם ישודרג אוטומטית לאחור לחבילת Basic. קראו את המאמר שדרוג לאחור לחבילת Basic.

משתמשים עם תפקיד Basic לא יכולים ליצור בקשות לתמיכה טכנית. כמו תמיד, כל תפקיד יוכל להמשיך להיעזר בתמיכה לחיוב ב-Cloud ובמשאבים לעזרה עצמית ללא תשלום.

מחיקת משאבים ב-Google Cloud

כאן מוסבר איך מוחקים או סוגרים משאבים ב-Google Cloud, כמו פרויקטים וחשבונות לחיוב ב-Cloud.

אתם יכולים גם לבטל את החשבון לחיוב ב-Cloud.

מחיקת פרויקטים

כשמוחקים פרויקט, החיוב עליו נפסק וכל תת-פרויקט ב-Google Cloud שנמצא בתוכו מבוטל.

אם אתם הבעלים של הפרויקט, במאמר יצירה וניהול של פרויקטים מוסבר איך מוחקים פרויקטים. תאבדו גישה לכל נתוני הפרויקט שמשויכים ל-Google Cloud ולשירותי Google APIs.

אם אתם רוצים שיסירו אתכם מפרויקט מסוים, תוכלו לפנות למנהל הפרויקט ולבקש ממנו לבטל את ההרשאות שלכם לאותו פרויקט.

סגירת חשבון לחיוב ב-Cloud

כשסוגרים חשבון לחיוב פעיל ב-Cloud, החיוב על כל השירותים בתשלום נפסק. במאמר סגירת חשבון לחיוב ב-Cloud מוסבר איך סוגרים חשבון. אחרי סגירת החשבון לחיוב ב-Cloud, תחויבו על השימוש המצטבר בתקופה שלפני ביטול השירות. החיוב הזה יהיה האחרון שתקבלו, אלא אם תפתחו מחדש את החשבון לחיוב ב-Cloud.

ביטול חשבון ב-Google Cloud

אם יצרתם חשבון ב-Google Cloud באמצעות חשבון המשתמש האישי שלכם ב-Google (‏חשבון Google), החשבון לחיוב ב-Cloud הוא למעשה חשבון Google. במקרה כזה, ביטול החשבון לחיוב ב-Cloud ישפיע על כל הנתונים שמשויכים לאותו חשבון Google ולכל השירותים שבהם השתמשתם בחשבון, כמו Gmail, ‏Google Play או YouTube.

אם אתם לא רוצים שיקרה משהו לשאר שירותי Google שבהם השתמשתם, לא כדאי לבטל את החשבון אלא למחוק את הפרויקטים ולסגור את החשבון לחיוב ב-Cloud.

בכל זאת רוצים לבטל את החשבון? קראו את המאמר מחיקת חשבון Google.